top of page
img_1801.jpg

Rival 600 ALU

Skillnaden mellan skrovtjockleken på Rival Boats och vanliga aluminiumbåtar.

Rival Boats grundades 2006 och har Finlands största utbud av små båtar. Båtprogrammet inkluderar roddbåtar, styrpulpetbåtar, hyttbåt, ribbåtar och aluminiumbåtar. Designer av glasfiberbåtarna är Tage Gustafsson. Tage är välkänd grundare och designer av TG Boats. Idag drivs TG Boats av hans son och bror.

 

Tage har använt sin gedigna erfarenhet från båtracing där han har flera världrekord när han designat Rival båtarna. Det har resulterat i båtmodeller som går stadigt med lågt motstånd i vattnet.

Rival-glasfiberbåtar lamineras för hand, vilket gör dem lättare och mycket starka. Båtarna planar lätt med små motorer vilket ger lägre bränsleförbrukning.

 

Rival aluminiumbåtar är rejäla kvalitetsbåtar för tuffa förhållanden. Båtarna helsvetsas i marin aluminium av hög kvalitet och skrovets tjocklek är 5 mm i botten.

Ribbåtarna tillverkas med hjälp av en sofistikerad monteringsteknik. Båtarna är tillverkade med mycket högkvalitativa material, vilket innebär att båtens livscykel är upp till två gånger längre än andra liknande modeller på marknaden.

 

Rival båtar är kända för sin utmärkta sjövärdighet, låg bränsleförbrukning och goda kvalitet.

bottom of page