top of page

Vårdö båtvarv är auktoriserad serviceverkstad för Tohatsu utombordsmotorer samt för ett flertal inombordsmotorer, men servar alla motormärken. Vårdö båtvarv utför även renovering och byte av motorer. Ibland krävs mindre justeringar i motorbädd och skrov i samband med motorbyte, tack vare min erfarenhet av plast- och träarbeten får du ett bra slutresultat även i sådana situationer.

 

Årligt underhåll

För att din båt och motor ska behålla värdet, och för att båtsäsongen ska vara så bekymmersfri som möjligt är det viktigt att prioritera ett årligt underhåll. Med årsservice och vinterkonservering av motorn minskar du slitage och undviker motorstopp. Genom polering och vaxning håller du skrovet i bra skick, och med bottenmålning slipper du snäckor vilket minskar både bränslekostnader och behovet av tvättning – vilket i sin tur ger mindre miljöpåverkan.

 

El- och elektronik

I en båt utsätts alla el- och elektronik för extra hård påverkan, vilket ofta ställer till bekymmer. Jag installerar med kunskap om förutsättningarna och omsorg om att minimera omgivningens påverkan på din utrustning. Du är också välkommen att höra av dig för felsökning på befintlig utrustning.

 

Speciallösningar

Om du har en idé om hur du vill förbättra din båt, eller har ett problem som du inte vet hur du ska lösa – hör av dig så hittar vi en lösning tillsammans! Jag gör gärna olika speciallösningar, och tillverkar vid behov nya detaljer i både plast och trä.

 

Upptagning, sjösättning och båttransporter

Jag sköter både upptagning, sjösättning och transporter av din båt. Vårdö båtvarv hanterar båtar upp till 6 ton/12 meter.

 Auktoriserad serviceverkstad 

bottom of page