top of page

 

När du väljer en Tohatsu båtmotor får du en modern, tystgående fyrtaktsmotor med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Tohatsu är en av världens ledande tillverkare av båtmotorer, och du kan räkna med en stark och pålitlig motor som är prisvärd både i inköp och i drift.

 

Hela tillverkningen av Tohatsus alla motorer sker i Japan. Du kan välja bland 18 modeller med motorer inom effektområdet allt från 3,5 till 250 HK.

 

Om teknologin i Tohatsu båtmotorer

BLAST–teknologi

Motorkontrollenheten övervakar och justerar kontinuerligt tändningstidpunkt och luft-/ bensinblandningen vilket ger högre vridmoment och effekt vid låga varvtal.

 

VVT & LC-system

Systemet med variabla ventiltider ger optimal acceleration och effekt vid alla varvtal. Detta ger en överlägsen bränsleekonomi och ett kraftigt gensvar vid gaspådrag.

 

Lean Burn Feedback Control-system

Automatisk justering av luft-/bränsleblandning gör Tohatsus motorer mycket bränslesnåla vid marschfart, samtidigt som det ger maximal effekt över hela varvtalsregistret.

 

ECOMode

Ett rentbrännande system gör det möjligt med tunnare bensin-/luftblandning för överlägsen bränsleekonomi. Reducerar bränsleförbrukningen vid marschfart.

Tohatsu - japansk kvalité till bra pris

Bilderna länkar till importörens finska sida där du kan se specifikatoner och riktpris. Ring gärna så ger jag dig ett dagsfärskt erbjudande och hjälper jag dig att välja rätt motor till din båt!

 

Du når mig på telefonnummer 040 723 52 74.

bottom of page