top of page

Tohatsu 30

Populär mellanklassmotor för fiskebåtar, sportbåtar/racing och olika yrkesbåtar. Precis som de andra fyrtaktarna från Tohatsu är den här motorn en föregångare när det gäller ljudnivå, kraft och bränsleekonomi.

 

Trimmat inloppsgrenrör: Det avstämda inloppsgrenröret ger ökat vridmoment vid låga och medelhöga varvtal samt låg ljudnivå.

Motorkontrollenhet: En 16-bitars ECU ger exakt kontroll över insprutning och tändningstider för 4-taktsmotorer.

 

Batterifri, elektronisk bränsleinsprutning: Båtbranschens första batterifria, elektroniskt styrda insprutning ger snabb gasrespons, fantastisk bränsleekonomi och mycket behaglig gång i vattnet.

 

Trolling Speed Control: Du kan anpassa motorns tomgång, till exempel vid dörjning (standard).

 

5 års garanti i Finland: Tohatsu har producerat nyskapande produkter med hög kvalitet
i över 60 år. Som ägare av en ny Tohatsu får du en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos Vårdö båtvarv och vinterförvaring
som är auktoriserad återförsäljare/serviceverkstad
är du garanterad 5 års problemfri körning. 

 

Japansk kvalité – till mycket bra pris

Tohatsu har tillverkat högkvalitativa utombordsmotorer sedan 1956. Motorerna byggdes från början för att användas av japanska yrkesfiskare under extrema väder- och arbetsförhållanden. Maskinerna blev snabbt kända för att vara extra kraftiga och driftssäkra.

 

Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Hela tillverkningen sker i Japan. Tohatsu har en mycket stark position på marknaden och erbjuder dig en stark, pålitlig och prisvärd motorn.

 

MFS 30 CEPTL

Ordinarie pris:     5 730€

Kampanjpris:      4 990€

bottom of page